Wednesday

QA: Happy Birthday BH

Hari ni, birthday my best friend... really really best friend... a friend in need. Very nice person. I called my frined exactly midnight (Malaysian time) to wish "happy Birthday".. rupanya masa tu dia sedang jalan-jalan ala-ala catwalk kat Bukit Bintang ngan al-qatari CC... hehehe. Jam 3 pagi baru balik umah.. tak kisah lah kan, birthday dia... deserve to do whatever dia nak....

Actually I sent a birthday card last week dari sini.. Dah seminggu hantar, tapi tak sampai-sampai lagi kat Malaysia tu.. punye le lembab Qatar Post ni. Mahal pulak tu stamp... sampai QR5 (~RM5 lebih sikit). Kalau dari Malaysia ke sini, dalam seringgit dua je.

Aku suruh dia gi pamper diri sendiri ke spa yang eksklusif... tapi dia cakap tak nak... apa le.. bila lagi nak pamper diri sendiri kan.. Aku pun tak tahu apa dia buat on birthday dia...yang aku tahu dinner tadi dia makan kat Uptown.. hmm.. kari kepala ikan (kedai kat corner tu..). Hari ni dia cuti and dok kat umah je... well, I wish I could be there.. boleh teman dia kan. Tapi apa nak buat. Nak cari duit nak hidup - tak sempat nakpanjangkan cuti. Dah terpaksa datang balik ke negeri padang pasir ni.

Apa-apa hal pun, wishing you "Happy Birthday"!!!!!!

May Allah bless you life always and murahkan rezeki.

p/s: Bila mau kahwin? hehehehe

~ MT @ Qatar
~~ Dafna, Doha

~ To Travel Is To Discover Oneself ~

No comments: